Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Authenticator kurulum anahtarını kaybettim, ne yapabilirim ?
Google authenticator kurulum anahtarını kaybettim ve bağlı olduğu borsa hesabı doğrulama için benden bu kodu istiyor. Bu kodu tekrar görebilir miyim veya bulabilir miyim lütfen yardım edin!!!!
Google Authenticator kurulum anahtarı, güvenlik nedeniyle tek seferlik oluşturulur ve kaydedildikten sonra tekrar görüntülenemez. Anahtarınızı kaybettiyseniz veya Authenticator uygulamanız artık kod üretmiyorsa, hesabınıza erişimi yeniden sağlamak için yedek kodları kullanmanız veya iki adımlı doğrulamayı sıfırlamanız gerekebilir. Borsa hesabınız için
Google Authenticator kurulum anahtarı, güvenlik nedeniyle tek seferlik oluşturulur ve kaydedildikten sonra tekrar görüntülenemez. Anahtarınızı kaybettiyseniz veya Authenticator uygulamanız artık kod üretmiyorsa, hesabınıza erişimi yeniden sağlamak için yedek kodları kullanmanız veya iki adımlı doğrulamayı sıfırlamanız gerekebilir. Borsa hesabınız için