eposta şifresini unuttum nasıl yenilerim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

edus

Ziyaretçi
epostamın ismini biliyorum ama şifresini bir türlü bulamıyorum kurtarmaya çalıştığımda yeterli bilgiye sahip olamadığı için girme yolu sağlanmıyor google da bilgi sağlansa neden bu kadar uğraşsın anlamadım yardımcı olsun birisi lütfen ya

Çözüm
Hesabınızın şifresini unuttuğunuzda, Google hesabınızın güvenliğini sağlamak amacıyla kimliğinizin doğrulanması gerekmektedir. Sistemin yeterli bilgiye sahip olmaması, genellikle kurtarma seçeneklerinin (telefon numarası, ikincil e-posta adresi gibi) güncel olmamasından veya doğrulama adımlarında yeterli ve doğru bilginin sağlanamamasından kaynaklanır.

Şifrenizi yenilemek ve hesabınıza tekrar erişim sağlamak için aşağıdaki adımları dikkatlice uygulayabilirsiniz:
1. Google Hesap Kurtarma sayfasına gidin.
2. Hesabınızla ilişkili e-posta adresini veya telefon numarasını girin ve 'İleri' düğmesine tıklayın.
3. Karşınıza çıkan doğrulama adımlarını (telefonunuza gönderilen kod, kurtarma e-postası, güvenlik sorusu veya son hatırladığınız...
Hesabınızın şifresini unuttuğunuzda, Google hesabınızın güvenliğini sağlamak amacıyla kimliğinizin doğrulanması gerekmektedir. Sistemin yeterli bilgiye sahip olmaması, genellikle kurtarma seçeneklerinin (telefon numarası, ikincil e-posta adresi gibi) güncel olmamasından veya doğrulama adımlarında yeterli ve doğru bilginin sağlanamamasından kaynaklanır.

Şifrenizi yenilemek ve hesabınıza tekrar erişim sağlamak için aşağıdaki adımları dikkatlice uygulayabilirsiniz:
1. Google Hesap Kurtarma sayfasına gidin.
2. Hesabınızla ilişkili e-posta adresini veya telefon numarasını girin ve 'İleri' düğmesine tıklayın.
3. Karşınıza çıkan doğrulama adımlarını (telefonunuza gönderilen kod, kurtarma e-postası, güvenlik sorusu veya son hatırladığınız şifre gibi) eksiksiz ve doğru bir şekilde yanıtlayın.
4. Mümkünse, daha önce bu hesabı kullandığınız bir cihazdan (bilgisayar veya telefon) ve alışkın olduğunuz bir konumdan deneme yapmanız, doğrulama sürecini kolaylaştıracaktır.

Hesap kurtarma süreci ve ipuçları hakkında daha fazla bilgi için resmi Google Hesapları Yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://support.google.com/accounts/answer/185834

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri