Google hesabımın şifresini unuttum nasıl geri alabilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan user7859
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
U

user7859

Ziyaretçi
Google hesabımın şifresini unuttum. Kurtarma e-postası ve telefon numarası da yok

Lütfen Google hesabımı geri almamda ve şifreyi sıfırlamamda bana yardımcı olun.

Teşekkür ederim"

Çözüm
Google hesabınızın şifresini unuttuğunuzda ve kurtarma e-postası veya telefon numarası gibi ikincil doğrulama yöntemleriniz mevcut olmadığında, hesabınızı geri almak için Google'ın hesap kurtarma adımlarını dikkatlice takip etmeniz gerekmektedir. Bu süreç, hesabın gerçek sahibi olduğunuzu kanıtlamaya yönelik sorular ve yöntemler içerir ve doğru bilgileri sağlamak büyük önem taşır.

Hesabınızı geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Hesap kurtarma sayfasını ziyaret edin ve sizden istenen e-posta adresini veya telefon numarasını girin.
2. Karşınıza çıkan soruları mümkün olduğunca doğru ve eksiksiz yanıtlayın. Bu sorular, hesabınızı en son ne zaman kullandığınız, hangi Google hizmetlerini kullandığınız gibi kişisel...
Google hesabınızın şifresini unuttuğunuzda ve kurtarma e-postası veya telefon numarası gibi ikincil doğrulama yöntemleriniz mevcut olmadığında, hesabınızı geri almak için Google'ın hesap kurtarma adımlarını dikkatlice takip etmeniz gerekmektedir. Bu süreç, hesabın gerçek sahibi olduğunuzu kanıtlamaya yönelik sorular ve yöntemler içerir ve doğru bilgileri sağlamak büyük önem taşır.

Hesabınızı geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Hesap kurtarma sayfasını ziyaret edin ve sizden istenen e-posta adresini veya telefon numarasını girin.
2. Karşınıza çıkan soruları mümkün olduğunca doğru ve eksiksiz yanıtlayın. Bu sorular, hesabınızı en son ne zaman kullandığınız, hangi Google hizmetlerini kullandığınız gibi kişisel bilgilerinizi içerebilir.
3. Hesabınıza daha önce giriş yaptığınız bir cihazdan (bilgisayar, telefon) veya konumdan (ev, iş yeri) denemek, başarılı olma şansınızı artırabilir.

Daha fazla bilgi ve resmi yönergeler için lütfen şu sayfayı inceleyin: https://support.google.com/accounts/answer/183723

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri