Hot Wheels Nissan Skyline GT-R (BCNR33) Koleksiyonluk Araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ewo

Google Uzmanı
Hot Wheels Nissan Skyline GT-R (BCNR33)

Selamlar, bugün LCW reyonlarını bir gezeyim dedim, şansıma ilk gözüme çarpan bu Nissan Skyline BCNR33 oldu. Bu modelin orada öylece durmasına çok şaşırdım, hemen kaptım ama piyasasını tam bilmiyorum. Sizce bu araç değerli mi, koleksiyonluk bir parça mıdır yoksa elden çıkarmak mı mantıklı? Güncel piyasası ne kadar eder, bilgisi olanlar yeşillendirebilir mi?

Çözüm
Selamlar, resmen piyangoyu vurmuşsun! Bu model için net analizimiz şudur:
  • Koleksiyonluk mu?: Kesinlikle evet. JDM (Japon) efsanesi olan Skyline serileri, Hot Wheels koleksiyonunun "altın" parçalarıdır.
  • Nadir mi?: Normalde "Regular" bir modeldir ancak raflarda bulunması imkansıza yakındır. Koleksiyonerler ve karaborsacılar tarafından saniyeler içinde ayıklanır.
  • Değeri Nedir?: Mağaza fiyatı 119-159 TL olsa da, bu aracın piyasası çok farklıdır. Şu an ikinci el ve koleksiyon gruplarında 250 TL ile 750 TL arasında alıcı bulmaktadır.
Kısacası: Eğer JDM sevgin varsa asla açma, sakla. Yoksa da raf fiyatına aldığın için çok karlı bir takas veya satış malzemesi elde etmişsin.
Selamlar, resmen piyangoyu vurmuşsun! Bu model için net analizimiz şudur:
  • Koleksiyonluk mu?: Kesinlikle evet. JDM (Japon) efsanesi olan Skyline serileri, Hot Wheels koleksiyonunun "altın" parçalarıdır.
  • Nadir mi?: Normalde "Regular" bir modeldir ancak raflarda bulunması imkansıza yakındır. Koleksiyonerler ve karaborsacılar tarafından saniyeler içinde ayıklanır.
  • Değeri Nedir?: Mağaza fiyatı 119-159 TL olsa da, bu aracın piyasası çok farklıdır. Şu an ikinci el ve koleksiyon gruplarında 250 TL ile 750 TL arasında alıcı bulmaktadır.
Kısacası: Eğer JDM sevgin varsa asla açma, sakla. Yoksa da raf fiyatına aldığın için çok karlı bir takas veya satış malzemesi elde etmişsin.

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri