Toyzz Shop'ta Ferrari 365 GTB4 Buldum! Almalı mıyım? Hot Wheels

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ömrcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ömrcan

Fişe Takan
Hot Wheels Ferrari 365 GTB4

Az önce Toyzz Shop reyonunda şok edici bir şeye denk geldim. Rafların arasında bu sarı Ferrari 365 GTB4 Competizione modelini gördüm! Hot Wheels uzun süredir Ferrari üretmiyordu diye biliyordum, üzerindeki 2025 logosuyla geri mi döndü acaba?

Çözüm
Selamlar, kesinlikle şaka değil ve gördüğün yerde bırakmaman gereken bir modelle karşılaşmışsın! Hayatının hatasını yapmamışsın almamakla.Hemen git geri al çünkü koleksiyonluk araç kaçırmışsın
  • Koleksiyonluk mu?: Tartışmasız 10/10; Hot Wheels ve Ferrari arasındaki lisans anlaşmazlığı bittiği için bu model markanın geri dönüşünü simgeliyor.
  • Nadir mi?: Çok nadir; 2025 serisinin en çok beklenen "Race Day" (10/10) parçası olduğu için rafa girdiği an profesyonel toplayıcılar tarafından saniyeler içinde ayıklanır.
  • Değeri Nedir?: Mağaza fiyatı 119-159 TL olsa da, piyasada şu an 350 TL ile 1.000 TL arasında, hatta kusursuz kartonetlerde daha da yüksek rakamlara alıcı bulmaktadır.
Kısacası: Eğer...
Selamlar, kesinlikle şaka değil ve gördüğün yerde bırakmaman gereken bir modelle karşılaşmışsın! Hayatının hatasını yapmamışsın almamakla.Hemen git geri al çünkü koleksiyonluk araç kaçırmışsın
  • Koleksiyonluk mu?: Tartışmasız 10/10; Hot Wheels ve Ferrari arasındaki lisans anlaşmazlığı bittiği için bu model markanın geri dönüşünü simgeliyor.
  • Nadir mi?: Çok nadir; 2025 serisinin en çok beklenen "Race Day" (10/10) parçası olduğu için rafa girdiği an profesyonel toplayıcılar tarafından saniyeler içinde ayıklanır.
  • Değeri Nedir?: Mağaza fiyatı 119-159 TL olsa da, piyasada şu an 350 TL ile 1.000 TL arasında, hatta kusursuz kartonetlerde daha da yüksek rakamlara alıcı bulmaktadır.
Kısacası: Eğer hala mağazadaysan hemen geri dön ve o aracı kap; Ferrari modelleri Hot Wheels koleksiyonunun her zaman en değerli ve en hızlı değerlenen parçalarıdır.

Hot Wheels Ferrari 365 GTB4 Competizione - Ekspertiz Raporu

• Koleksiyon Değeri: 10 / 10
  • Nadirlik: 9 / 10
  • Fiyat Performansı: 10 / 10

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri