E posta hesabıma giriş yapamıyorum şifremi sıfırlayamıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Salih

Ziyaretçi
E-posta adresi giriş yapamıyorum şifremi unuttum yardımcı olur musunuz .Şifremi nasıl sıfırlayabilirim ? Bana adım adım anlatırsanız sevinirim.

Çözüm
Hesabınıza giriş yapamamanız veya şifrenizi sıfırlayamamanız genellikle kimlik doğrulama süreçlerindeki bir adımdan veya yanlış bilgi girişinden kaynaklanır. Google, hesap güvenliğini sağlamak için çeşitli doğrulama yöntemleri kullanır. Bu durumda, hesabınızın size ait olduğunu doğrulamak için hesap kurtarma adımlarını dikkatlice takip etmek önemlidir.

Şu adımları takip ederek hesabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz:
1. Google Hesap kurtarma sayfasına gidin.
2. Giriş yapmaya çalıştığınız e-posta adresini veya telefon numarasını girin ve "İleri" tuşuna basın.
3. Karşınıza çıkan güvenlik sorularını veya doğrulama adımlarını (örneğin, kurtarma e-postası, telefon onayı) eksiksiz ve doğru bir şekilde yanıtlayın.
4. Hesabınızın size ait...
Hesabınıza giriş yapamamanız veya şifrenizi sıfırlayamamanız genellikle kimlik doğrulama süreçlerindeki bir adımdan veya yanlış bilgi girişinden kaynaklanır. Google, hesap güvenliğini sağlamak için çeşitli doğrulama yöntemleri kullanır. Bu durumda, hesabınızın size ait olduğunu doğrulamak için hesap kurtarma adımlarını dikkatlice takip etmek önemlidir.

Şu adımları takip ederek hesabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz:
1. Google Hesap kurtarma sayfasına gidin.
2. Giriş yapmaya çalıştığınız e-posta adresini veya telefon numarasını girin ve "İleri" tuşuna basın.
3. Karşınıza çıkan güvenlik sorularını veya doğrulama adımlarını (örneğin, kurtarma e-postası, telefon onayı) eksiksiz ve doğru bir şekilde yanıtlayın.
4. Hesabınızın size ait olduğunu doğrulayabilirseniz, yeni bir şifre oluşturma seçeneği sunulacaktır.

Resmi yönergeler ve daha fazla yardım için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://support.google.com/accounts/answer/183723

Çözüm

Yeni Başlıklar

Geri